Forskellige stilarter inden for manchet armbånd i læder

Læderarmbånd med sølv

Manchet-armbånd findes som enkelt- og dobbelt-snoet. Forskellen består i hvor mange gange læderstroppen vikles omkring dit håndled.

Et læderarmbånd kan også vikles omkring dit håndled tre gange, hvilket skaber et meget smukt triple-snoet armbånd!

Lædermanchetter, som bliver betragtet som meget maskuline, har metalsøm eller koniske nitter, da de oprindelig blev båret af Hells Angles og andre lignende grupper, der ønskede at fuldende deres look og vise deres tilhørsforhold til en bestemt gruppe.

Selv om mange kvinder godt kan lide metalbeslåede lædermanchetters maskuline look, er der andre, der foretrækker mere neutrale læderarmbånd. Til disse anbefaler vi manchet-armbånd i læder med spænder og kæder. Dette er et ’hot look’, der især ser godt ud med jeans og støvler.


Armbånd med Swarovski sten

Går man efter et rigtig feminint look, er manchet-armbånd i læder med Swarovski-sten blandt de mest stilfulde modeller, vi har. De findes i en lang række variationer og med mange forskellige kombinationer af stenfarver, hvilket giver dem et unikt og eksotisk look, og de er lette at bære sammen med forskellige farver tøj.

Stenene ser meget elegante ud, og kan sagtens bæres sammen med både en aftenkjole eller en arbejdsskjorte.

Læder findes i flere farver, fra de klassiske sorte, brune og gyldenbrune, der er de mest populære. Men hvis du godt kan lide at være anderledes, kan du også prøve læderarmbånd med guld, sølv, lyseblå og lilla.

En usædvanlig smuk kombination er et lyserødt læderarmbånd med lilla Swarovski sten.

Hvad spændet angår, er det mere et look end en funktionalitet. Spænder, tryknitter, lukkenitter – i guld, sølv eller messing – er diskrete, men stilfulde. Vi håber, at vores råd vil være dig en hjælp, når du skal vælge de rette manchet armbånd i læder.

Tilbage