Manchet læderarmbånd til mænd

Læderarmbånd

Ordet manchet kan bruges til at referere til de omkransende striber, der bæres omkring håndleddet. Læder-manchetter og armbånd begyndte at blive populære for 3-4 år siden.

Berømtheder begyndte at gå med dem. Ganske langsomt begyndte almindelige mennesker også at gå med dem. Pludselig var de ikke længere et tilbehør til goth-stil og andre ekstremer; de mere konservative læder-manchetter og armbånd var blevet populære hos folk med meget forskellig smag inden for mode.

Mange producenter foretrækker læder-manchetter i stedet for silikone-manchetter.


Læderarmbånd er holdbare

Læder er et meget holdbart materiale. Det mister ikke formen og går ikke let i stykker. Det kan gemmes væk i et par år. Denne type armbånd er altid runde og bliver ikke ovale. Det føles behageligt at have dem på – ikke som den type manchet-armbånd, der får det til at klø.

Manchet-armbåndsur i læder er et lignende tilbehør. Manchet-armbåndsure er læderbåndsure med brede læderbånd, som regel på 1.5-3 tommers bredde. For ca. 3 år siden var der 100 manchet-armbåndsure til salg på eBay. Efterhånden som de er steget i popularitet i løbet af de sidste 3 år er der nu over 3.500 af slagsen til salg på eBay.

Læderarmbånd er blevet til en moderigtig nødvendighed i dag. I dag er der mange berømtheder med forskellig smag inden for mode, der bærer dem. Læderarmbånd er et tilbehør, der er gået fra at være et ekstremt eller punk-agtigt stigma til at være noget, som er helt nødvendigt i den almindelige mode. Læderarmbånd til mænd er ligeledes blevet populære hos det modsatte køn.


Læderarmbånd og kvinder

Armbånd i sort

Kvinder går lige så meget med læderarmbånd som mænd. Det fleste tøjbutikker har nu læderarmbånd og læderarmbåndsure til kvinder. Der findes mange forskellige slags læderarmbånd i butikkerne i dag.

Hos kvinder er farvet læder eller armbånd i ruskind og armbåndsure populære. Hos mænd er det populært med et lidt bredere armbånd, 2 tommer eller mere.

Med et læderarmbånd eller et læderarmbåndsur er det nu populært, at armbåndet har noget fylde, nogle lag af læder, nogle syninger eller noget vævet. Det er også blevet meget populært hos folk at få deres navn indgraveret i læderet.

Der findes mange steder online, som nu kan gøre dette. For tre år siden blev det muligt at købe læderarmbånd online, og udvalget var meget bedre end i forretningerne. Der gik nogen tid inden forretningerne fandt ud af, at folk virkelig gerne ville have fat i læderarmbånd.


Læderarmbånd er en relativ ny trend

Læderarmbånd til mænd

Jeg fik øje på trenden inden for læderarmbånd og -manchetter for omkring 3 år siden og kunne se, at udvalget online fulgte med efterspørgslen, men det tog endnu et år eller to inden forretningerne begyndte at have den type læderarmbånd, som kunderne rent faktisk ville have.

Efter min mening forsøger de fleste forretninger stadigvæk at finde ud af hvad, der er populært. Jeg tror ikke, at de helt har fundet ud af det endnu. Jeg synes, at udvalget af læderarmbånd er væsentligt bedre online end i forretningerne.

Et læderarmbånd har et tidløst og elegant look, men er ikke lige så holdbart, og det bør tages af, hvis man går i vandet eller tager bad. Undgå for store remme og overflader samt farvede overflader (hvid, sort eller grålig hvid er bedst).

Tilbage