Mandemode: Læder armbånd til mænd

Armbånd i sort læder

Ønsker du at komme til at ligne en berømthed, sådan som du har ønsket dig? Dette kan lade sig gøre ved at studere hvordan berømte mennesker gør det på deres egen måde.

Med tiden kunne du også opnå det ved at studere moden på en effektiv måde. Du kan kopiere nogle ting fra en stil og, et skridt ad gangen, så vil du ende med at have din egen stil!

I det nedenstående er nogle råd til hvordan du bedst kan give din selvtillid et skub i den rigtige retning ved at få den 'celebrity style', du ønsker.


Stil og mode hos mænd

Hvis du ønsker en mandig og rå stil, kunne du prøve nogle jeans i grunge-stil til at starte med. Du bør omhyggeligt udvælge de jeans, du ønsker. Vælg ikke stramme jeans, især ikke hvis du går med boxershorts. Du vil ikke ønske at vise unødigt meget dernede. Jeg håber, du ved hvad jeg snakker om her.

Jeans i afslappet pasform er fine. Vælg nogle i en mørk farve, da det giver mere sjæl og fylde. Du kunne prøve at finde nogle jeans på udsalg, da de fleste af slagsen er brugt, og det er nødvendigt til den gamle, rå stil du går efter.

Hvis du har det rette par jeans, kan du kigge efter den rette påklædning til overkroppen. Prøv T-shirts med knapper. Vælg nogle, der passer til dine buksers rå stil. Kig efter lyse farver, eller ensfarvede, da det passer godt til farven på dine jeans. Brug ikke trøje inden under. Prøv at finde nogle vide skjorter, da det giver en god lagdeling.


Læder armbånd der fuldender dit udtryk

For at gøre din stil perfekt, kan du tilføje noget tilbehør, så som de famøse læderarmbånd til mænd. Denne form for tilbehør fylder godt, og det giver din stil en afslappethed. Disse er i dag højt berømmet.

Ud over læderarmbånd til mænd kunne du også prøve nogle armbånd med store manchetter på. Det er den slags armbånd, som piger kigger efter hos mænd. De giver en mandigt look.

Jeg råder dig også til kun at bære læderarmbånd på den ene arm. En arm er nok, da den vil tiltrække sig opmærksomheden. Det 'celebrity-look' du går efter vil da være opnået til fulde.

Tilbage