Se ud som en berømthed: gå med læderarmbånd til mænd

Sort læderarmbånd

Hvis du studerer dine favorit-berømtheder, kan det være en hjælp for dig til at opnå det look, du leder efter. Lidt efter lidt kan du prøve at kopiere den del af deres stil, der passer til dig. Til sidst får du din egen stilsans.

I denne artikel vil jeg delagtiggøre dig i nogle ideer til hvordan man opnår et mandigt 'celebrity look', såvel som indgive dig mod til at give din egen stil et pift.

Hvis du går efter et mandigt og rå look med en rå kant, bør du måske kigge dig om efter jeans, der ser grunge-agtige ud. Gå efter nogle jeans, der ikke er for tætsiddende, men heller ikke for løse.

En afslappet pasform er hvad du bør kigge efter. Vælg derefter nogle bukser i mørke farver, da der er mere fylde og sjæl i dem. Du kan også gå på jagt efter tilbud, da de fleste af disse er brugte og kan give dig den rå stil, du er på udkig efter.

For at gøre det endnu bedre kan du finde en T-shirt, der fuldender de rå jeans. Find en med knapper, især en ensfarvet af slagsen. En lys T-shirt er også et godt valg, da den passer godt til mørke jeans og giver det der rå look. En åben skjorte går også an, men bær ikke en T-shirt inden under.


Læderarmbånd til mænd - fuldender dit look

Læderarmbånd til mænd

For at give dit personlige look det sidste, kan du bære læderarmbånd til mænd. Disse er meget populære i disse dage, og de giver din stil noget substans og en afslappethed. Prøv også at se efter nogle store manchet-armbånd.

Mange kvinder er vilde med fyre, der bærer disse læderarmbånd, da det giver dem det mandige look, de kigger efter.

Jeg vil foreslå kun at bære læderarmbånd til mænd på den ene arm. På den måde tiltrækker denne arm opmærksomheden på armbåndet. Nu har du det 'celebrity-look' du går efter.

Tilbage