Charms armbånd er elegante og stilfulde

Charms armbånd

Et charms armbånd er en af blot mange ting, som små piger har i deres smykkeæsker. De skinner og glimter, og de omfatter så mange af de ting, som repræsenterer deres ejer.

De har altid været tilgængelige i guld og sølv med dinglende balletsko, tiaraer, punge, indkøbsposer, høje hæle og læbestift. De har igennem mange år været højt værdsat af mange små piger.

Charms armbånd er på mange måder elegante og stilfulde. Det gør dem til et populært smykke, specielt blandt unge piger. Du finder mange former for charms armbånd, men et af de mere specielle, er dem med trækugler.


Charms armbånd med trækugler

Jo, du læste rigtigt. Charms armbånd begrænser sig ikke længere til kun guld- og sølv. Smykkeindustrien har kastet sig over andre materialer, så som læder og træ. Canopy Wood er en smuk, slank træsort fra den tropiske regnskov. Træet produceres på en miljøvenlig og bæredygtig måde, der ikke går ud over verdens tropiske træer.

Særlige kugler af træ til charms-armbånd stiger i popularitet, og det bedste ved det hele er, at de er miljøvenlige. Der findes fem forskellige trækugler på markedet, som du kan vælge imellem, når du skal sammensætte dit charms armbånd.

Der er de mørke træsorter: Caracao de Negro og Acapu. Der er en rødlig træsort, kaldet Muirapiranga. Der er en lys træsort, kaldet Muiracatiara, og så er der Pau Amarelo, der er lysere end eg. Disse træsorter bruges dog ikke kun til at lave trækugler af. De bruges også medicinsk, såvel som til at blege stof med. De trækugler, der produceres, er fantastisk smukke, når de sættes sammen med elegante læderarmbånd.

Kan man rengøre sit læderarmbånd? Naturligvis. Der findes rengøringsmidler til læder og træ samme sted, som du køber dit lækre nye læderarmbånd.

Tilbage